over Havensteder

artikel

Ondernemingsplan 2011-2015

15-02-2012

Tijdens een bijeenkomst in het Slaakhuys in januari heb ik een mindmap gepresenteerd aan alle medewerkers van Havensteder. De ‘mindmap’ van het ondernemingsplan ‘huis voor huis – straat voor straat – wijk voor wijk’.

In dit plan staat omschreven wat de koers is van de nieuwe organisatie. En hoe we gaan bouwen aan krachtige wijken. Waar willen we staan in 2015? We hebben het plan digitaal samengevat. Zo leest u makkelijk per onderwerp onze doelstellingen voor wijken en buurten, samenwerking met partners, vastgoed en financiën. Ook beschrijven we welke externe ontwikkelingen van invloed zijn op ons werk en waar we als Havensteder voor staan. Havensteder, sterk in wonen!

Eén van die externe ontwikkelingen zijn berichten in de media over de derivaten van Vestia. We krijgen veel vragen over onze financiële positie. We geven graag een toelichting op onze situatie. Havensteder heeft ook derivaten. Bij ons is dat maar een beperkt deel van ons totaal aantal leningen (ongeveer een derde). Wij hebben geen stortingsplicht. Daarom betalen wij over onze derivaten een iets hogere rente en hoeven wij geen geld te storten als onderpand. We vinden het belangrijk dat onze financiële huishouding op orde is. Zodat we ook in de toekomst onze maatschappelijke taak kunnen blijven vervullen zoals beschreven in het ondernemingsplan.

Groet, Hedy

Reageren op deze weblog?

U kunt reageren op deze weblog. Helaas krijgen wij vaak spamreacties met ongewenste reclame. Daarom bekijken wij iedere reactie voordat we deze goedkeuren. Na goedkeuring, verschijnt uw reactie onderaan de blog.

reacties

Geen commentaren
Add comment

* - Verplicht veld