over Havensteder

nieuwsbericht

LiViN': wandelen door Rotterdam

26-03-2012

Zaterdag 17 en zondag 18 maart stond de Cruise Terminal in het teken van de Rotterdam LiViN’. De gratis toegankelijke Rotterdam LiViN’ is een nieuwbouw woonbeurs. Diverse marktpartijen presenteerden daar hun nieuwbouw huur- en koopwoningen. Ook Havensteder was aanwezig.

Rustig in gesprek
We presenteerden in totaal tien nieuwbouwprojecten in Rotterdam en Lansingerland. De geïnteresseerden konden rustig in gesprek met de makelaars. Degene met serieuze interesse maakten een afspraak voor na de Livin’.  

Nieuw concept
Bij een beurs denk je al snel aan grote stands. Maar de nieuwbouw woonbeurs Rotterdam LiViN’ pakte het anders aan. Voor de LiViN’ dit jaar geen grote stands, maar panelen per project. De stadplattegrond als leidraad voor de indeling van de panelen.

Wandelen door Rotterdam
De beursvloer diende als stadsplattegrond. Er was namelijk een route met aanbod ‘beneden de Maas’, ‘boven de Maas’ en in het centrum. Bezoekers konden dus als het ware wandelen door Rotterdam. Er was zelfs een rivier aanwezig in de vorm van een langgerekte blauwe bak. Langs die rivier waren zitjes geplaatst zodat bezoekers rustig folders konden lezen of wat konden drinken.