Boezemhuys

Aan de Boezemstraat in Rotterdam Crooswijk zijn er 38 sociale nieuwbouwwoningen opgeleverd. Het nieuwbouwproject Boezemhuys bestaat 6 tweelaags maisonnettewoningen met tuin, 7 kleinere appartementen van ongeveer 60m2 met balkon en 25 grotere appartementen van rond de 70m2 met balkon.

De woningen zijn klaar voor de toekomst: duurzaam en energiezuinig. Alle woningen zijn gasloos en hebben de beschikking over een warmtepomp met warmte terugwin unit, vloerverwarming en per woning drie zonnepanelen.

Boezemhuys is een mooi stedelijk complex met ruime woningen en appartementen midden in het authentieke Crooswijk, midden in de stad. Vanuit de woning een lekkere wandeling maken door de wijk of het Kralingsebos, boodschappen doen in de buurt, de tram of de bus naar het centrum nemen of een praatje maken met de buren, het kan allemaal in Crooswijk.

Impressie van het plangebied (onder voorbehoud van wijzigingen)

De woningen

Maisonnette woningen
Deze woningen hebben een eigen voordeur aan de straatkant en een tuin aan de achterzijde met daarin een eigen berging. De begane grond bestaat uit de woonkamer met open keuken, hal, toilet en de trap naar de 1e verdieping. Op de le verdieping zijn er drie slaapkamers, badkamer en een technische ruimte.

Tweekamerappartementen
Deze woningen hebben naast de woonkamer met open keuken de beschikking over een slaapkamer, badkamer, toilet en een technische ruimte/interne berging. Een van deze appartementen is gesitueerd op de begane grond met eigen voordeur en heeft een tuin
en berging. De overige appartementen van dit type zijn gesitueerd op de verdiepingen en worden ontsloten via de centrale entreehal met lift en de galerijen. Ze hebben een eigen balkon.

Driekamerappartementen
Deze woningen hebben naast de woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer, toilet en een technische ruimte/interne berging. Een van deze appartementen is gesitueerd op de begane grond met eigen voordeur en heeft daardoor de beschikking over een tuin en berging. De overige appartementen van dit type zijn gesitueerd op de verdiepingen en worden ontsloten via de centrale entreehal met lift en de galerijen. Ze hebben allen een eigen balkon.

Impressie van het plangebied (onder voorbehoud van wijzigingen)

Verhuurinformatie

Voor de tweekamerappartementen geldt een netto huurprijs van €633,25.
De overige woningen (drie en vier kamers) hebben een bruto huurprijs van €763,47.

Alle woningen zijn inmiddels verhuurd.

Impressie van het plangebied (onder voorbehoud van wijzigingen)

Informatiebijeenkomst

Voor de start van de bouw organiseerde wij een informatiebijeenkomst voor de direct omwonende en betrokkenen. Tijdens deze bijeenkomst verstrekten wij gedetailleerde informatie en was er ruimte voor vragen.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar boezemhuys@havensteder.nl.

Impressie van het plangebied (onder voorbehoud van wijzigingen)