Bedrijfsruimten

Bent u ondernemer en zoekt u een plek om uw bedrijf te vestigen? Havensteder verhuurt verschillende soorten bedrijfsruimten in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op.

Zwaanshals

Een straat vol hippe en trendy winkels binnen het thema Food, Fashion en Design in Rotterdam Noord. Heerlijke restaurants en lunchgelegenheden aan de kade van de Rotte. En een bierbrouwerij in de oude Roteb loodsen.

Multifunctioneel centrum ’t Slag

Een centrum net achter de Groene Hilledijk op Zuid, ontworpen door Massa architecten. Met daarin een bibliotheek, apotheek, koffiecorner, gezondheidscentrum, kinderopvang, dagopvang van Laurens, thuiszorg en een centrum voor jeugd en gezin. Je werkt midden tussen onze huurders.

De Fluiterlaan

Een bedrijfsplint met zakelijke dienstverlening in het centrum van Capelle aan den IJssel. Met verschillende diensten op het gebied van werken, wonen en persoonlijke verzorging. Verolme Boulevard Wij zijn (mede) eigenaar van het Verolme Boulevard/YVC terrein in IJsselmonde, maar niet van de daarop gelegen bedrijfsgebouwen. Die zijn eigendom van en worden verhuurd door de Stichting Exploitatie Verolme Boulevard, tot het moment waarop het terrein en de gebouwen worden herontwikkeld.