Contact

Contactformulier

Vul het contactformulier in om een bericht te sturen. Binnen vijf werkdagen krijgt u een reactie van ons.

Vul het contactformulier in


Het telefoonnummer van Havensteder

Onze Klant & Service medewerkers zijn bereikbaar op telefoonnummer 010 - 890 25 25. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Voor spoedmeldingen zijn we 24 uur per dag te bereiken.

Onze social media kanalen

Wijkkantoren en balieafspraken

Onze wijkkantoren zijn open op afspraak. Wilt u op kantoor komen om bijvoorbeeld iets persoonlijks met een medewerker te bespreken? Dat kan, maak hiervoor dan eerst telefonisch een afspraak. Zonder afspraak kunnen we u niet helpen.


De wijkkantoren voor de huurders uit dat gebied:

Hoofdkantoor - Deelgebied Rotterdam Oost, Noord en West
Scheepmakerspassage 1
3011VH Rotterdam
Routebeschrijving openbaar vervoer en auto.

Wijkkantoor Fluiterlaan - Deelgebied Capelle aan den IJssel
Fluiterlaan 399
2903 HN Capelle aan den IJssel

Wijkkantoor Pythagorasweg - Deelgebied Rotterdam Zuid
Pythagorasweg 27
3076 AJ Rotterdam

Rondom het kantoor aan de Scheepmakerspassage kunt u betaald parkeren. Er zijn parkeerplekken op straat en er is een parkeergarage op de kop van het gebouw: Wijnbrugstraat 22.

Wilt u iets per post sturen? Dan kunt u dit sturen naar Postbus 1612, 3000 BP in Rotterdam of verstuur het digitaal via het contactformulier.

Post- en factuuradres voor zakelijke relaties

Stichting Havensteder
Postbus 1612
3000 BP Rotterdam

Havensteder VvE diensten

Havensteder VvE diensten is overgegaan in BeheerGoed B.V., een onafhankelijke VvE beheerder. Voor meer informatie: kijk op BeheerGoed B.V.

Perstelefoonnummer

Bij persvragen kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de afdeling Communicatie op het telefoonnummer: 010-33 33 033. (geen sms-functie en niet bedoeld voor acquisitie.)

Via dit telefoonnummer kunt u geen reparatieverzoeken of spoedvragen stellen. Belt u daarvoor ons algemene telefoonnummer: 010 890 25 25. Dit nummer is voor spoedgevallen ook bereikbaar buiten kantooruren.

methavensteder.nl

Op deze website nemen we u mee in onze afwegingen, ons beleid en de wijze waarop we samen met onze partners de stad maken.