huur betalen

Elke maand betaalt u huur aan Havensteder. Het bedrag moet vóór de eerste van iedere maand op onze rekening staan. Ons rekeningnummer is NL14 INGB 0000 0672 80.

automatische incasso

Wilt u voortaan via automatische incasso betalen? Vult u dan het formulier doorlopende machtiging in. Als u kiest voor automatische incasso wordt de huur elke maand automatisch en op tijd van uw rekening afgeschreven. U kunt kiezen uit een aantal data waarop wij incasseren. U keuze geeft u aan op het machtigingsformulier. Bent u het niet eens bent met een afschrijving, vraagt u de bank om het bedrag terug te boeken.

Op de pagina mijn gegevens ziet u op welke manier u nu uw huur betaalt.

Hoe werkt betalen via automatische incasso?
Elke eerste dag van de maand schrijven wij het huurbedrag van uw rekening af. Valt de eerste dag van de maand in het weekend of op een feestdag? Dan schrijven wij uw huur de eerstvolgende werkdag af. U kunt er ook voor kiezen om het huurbedrag op de 25e dag van de voorgaande maand af te laten schrijven.

betaaloverzicht

U vindt uw betaaloverzicht in uw online account bij Havensteder. Via onderstaande inlogbutton kunt u direct op uw account inloggen.

U kunt uw vragen over betalingen of huurachterstand ook persoonlijk met ons bespreken. Laat het ons weten via ons contactformulier. Wij bellen u uiterlijk de volgende werkdag terug.

inloggen mijn betaaloverzicht

betalen via iDEAL

Via iDEAL betaalt u de huur snel, eenvoudig en veilig. Om direct online te betalen via iDEAL, logt u in op uw account. Daar kunt u onder meer ook uw openstaande rekeningen inzien.

betalen via iDEAL

Meer weten over het betalen van uw huur?
In de folder huur betalen vindt u meer informatie

rekeningnummer Havensteder

Ons rekeningnummer is NL14INGB0000067280, ten name van Stichting Havensteder. Op dit rekeningnummer kunt u zelf uw huur overmaken. Bij de omschrijving vult u de volgende gegevens in:

  • Uw adres.
  • Uw klantnummer: deze vindt u op onze brieven in de linker bovenhoek.
  • De maand waarvoor u huur wilt betalen.

Ontvangt u een uitkering van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SoZaWe)?
U kunt het huurbedrag ook door SoZaWe naar ons laten overmaken.

rekeningnummer wijzigen

Wilt u uw huur voortaan betalen via een ander rekeningnummer? Dan kunt u het formulier wijziging rekeningnummer invullen en sturen naar Havensteder, Antwoordnummer 90008, 3009 VB ROTTERDAM

Meer informatie vindt u in de folder huur betalen.

downloads