Jongerenwoningen

Wij bieden diverse jongerenwoningen aan.

  • In de Boezemstraat, in De Lairesselaan en op de Westzeedijk (Delfshaven) hebben we panden met studentenkamers. Heb je interesse in een studentenkamer? De vertrekkende huurder kan jou bij ons voordragen als nieuwe huurder.
  • Ook in de Frederikstraat hebben we een pand met studentenkamers. Deze kamers hebben een eigen keuken en badkamer. De verhuur van deze woningen gaat via woonnetrijnmond.nl.
  • In Het Oude Emmahuis aan de Van der Sluysstraat in Provenierswijk
​Helaas kunt u zich tijdelijk niet inschrijven voor dit woongebouw. De wachtlijst voor Het Oude Emmahuis is erg lang.

Hier verhuren wij 92 wooneenheden voor studenten. Het gaat om één- en tweekamerwoningen (ca. 30 m2) met een eigen keuken, badkamer en blokverwarming. Er is een gezamenlijke wasruimte in het gebouw. Een aantal woningen is bestemd voor begeleid wonen, voor jongeren die een opleiding volgen of aan het werk zijn. De overige woningen zijn te huur voor studenten tot 27 jaar met studiefinanciering zonder kinderen. Interesse? Maak telefonisch een afspraak op ons wijkkantoor en neem het ingevulde inschrijfformulier en de gevraagde documenten mee.

  • In de Vlaggemanstraat (Agniesebuurt) en de Jensiusstraat en Bergstraat/Bleiswijkstraat (Oude Noorden) ontwikkelden we een aantal zelfstandige woningen voor starters en studenten tot 27 jaar zonder kinderen. De verhuur van deze woningen gaat via www.woonnetrijnmond.nl.
  • In de Librije, de Valeriusrondeel en de Reviusrondeel in Capelle aan den IJssel verhuren wij éénkamerwoningen voor jongeren. Deze woningen worden verhuurd via woonnetrijnmond.nl.