De Schans II Oud

Havensteder gaat aan de Schans en 1ste Schansstraat 38 nieuwe duurzame sociale huurwoningen realiseren. Eerst slopen wij de oude woningen. De sloop vindt begin 2022 plaats. Met de nieuwbouw worden oude woningen vervangen voor moderne duurzame woningen voor de toekomst. De woningen liggen middenin het levendige Delfshaven.

Impressie van het plangebied (onder voorbehoud van wijzigingen)

Wonen in Delfshaven

Het historisch Delfshaven is een dynamische wijk met een ruime keus aan winkels en restaurants. Vlakbij het water voelt u hier echt dat u in een havenstad woont. Hier woont u midden in een bruisend stuk van Rotterdam.

De woningen

Aan de Schans komen 38 nieuwe woningen. Deze woningen zijn verdeeld over 13 maisonnette woningen, 6 appartementen en 20 studio's.

Historische uitstraling

Schans II Oud wordt een stedelijk complex met een hoge diversiteit aan appartementen, nabij de historische haven van Delfshaven. De details van het oude complex worden zorgvuldig vertaald naar een hedendaagse uitvoering. Op deze manier wordt het oude karakter gehandhaafd, terwijl toch wordt voldaan aan de eisen van deze tijd.

Planning

Begin 2022 start de sloop van de oude woningen. Begin 2023 starten wij met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting zullen de woningen begin 2024 worden opgeleverd.

Start verhuur
De start verhuur van de woningen staat gepland in het eerste kwartaal van 2024.

U kunt op de woningen reageren zodra deze op woonnetrijnmond zijn gepubliceerd. Let op dat u dan ingeschreven bent. Dat kan woonnetrijnmond.nl/inloggeninschrijven.

Vragen?

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, neemt u dan contact met op met onze klantenservice op nummer 010 – 890 2525 of via WhatsApp op 06 – 1365 3813.