Organisatie

Wij zijn Havensteder. Een woningcorporatie in de kern van de stadsregio Rotterdam. We werken met ongeveer 400 mensen aan het verhuren, beheren en onderhouden van ruim 45.000 woningen. We bieden bewoners een thuis. Onze bestuurder is Hedy van den Berk. Het directieteam bestaat naast Hedy uit: Peter van Lieshout (directeur Wonen), Henk Rotgans (directeur Onderhoud & Ontwikkeling), Sander Uiterwaal (directeur Financiën), Bart Kesselaar (directeur Strategie), Peter Maagdenberg (concerncontroller) en Hans Peter van der Poll (senior manager HRM & Services).

Waarom heten we Havensteder?

Onze naam staat voor de verbinding tussen het symbool van onze stadsregio - de haven - en de mensen die er wonen - de stedelingen. Havensteder is een nieuw woord, dat zich onderscheidt van andere corporaties. Daarmee claimen we ons als merk. Als onderschrift gebruiken we sterk in wonen. Hiermee maken we duidelijk wat we doen.

Beeldmerk

Havensteder verbindt. Het beeldmerk bestaat uit twee H’s die door transparantie verbonden zijn met elkaar. Daardoor ontstaat een 'nieuwe kleur': het samenwerken met andere partijen om tot iets nieuws te komen.