Organisatie

Wij zijn Havensteder. Een woningcorporatie in de kern van de stadsregio Rotterdam. We werken met ongeveer 400 mensen aan het verhuren, beheren en onderhouden van ruim 45.000 woningen. We bieden bewoners een thuis. Onze bestuurders zijn Hedy van den Berk en Sander Uiterwaal. Het Directie Overleg bestaat naast Hedy en Sander uit: Nicolette Wuring (directeur Wonen), Urias Santos Bakker (directeur Onderhoud & Ontwikkeling), Bart Kesselaar (directeur Strategie), Hans Peter van der Poll (directeur HRM, I&A & Facilitaire zaken) en John Zwetsloot (concerncontroller ad interim).

Waarom heten we Havensteder?

Onze naam staat voor de verbinding tussen het symbool van onze stadsregio - de haven - en de mensen die er wonen - de stedelingen. Havensteder is een nieuw woord, dat zich onderscheidt van andere corporaties. Daarmee claimen we ons als merk. Als onderschrift gebruiken we sterk in wonen. Hiermee maken we duidelijk wat we doen.

Beeldmerk

Havensteder verbindt. Het beeldmerk bestaat uit twee H’s die door transparantie verbonden zijn met elkaar. Daardoor ontstaat een 'nieuwe kleur': het samenwerken met andere partijen om tot iets nieuws te komen.